Recent Posts

Search This Blog

Thursday, 6 January 2011

SELAMAT HARI LAHIR YANG KE-27

(Thanks Mr.Google)



Hari ni genap umur si dia 27 tahun. Hehehe...
Selamat Hari Lahir....
Semoga kekal di bawah bimbinganNYA...sentiasa di dalam rahmatNYA...
Didoakan panjang umur...dimurahkan rezeki...
Mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki..andai ada silap salah pada awak selama kita berkawan...
Mintak maaf jugak sebab tak sempat nak pegi cari hadiah untuk awak buat masa ni..
Setakat ni Fara bagi awak hadiah kasih sayang je lah ye ^^
Harap awak sudi menerimanya...
Terima kasih banyak sebab awak banyak sabar menahan karenah Fara...
Terima kasih banyak sebab sudi menerima Fara sebagai seseorang dalam hidup awak...
Terima kasih banyak sebab tak pernah jemu menasihati Fara...
Terima kasih banyak sebab tak pernah jemu papah Fara walau dalam apa keadaan sekalipun Fara lalui...
Tak terbalas Fara dengan segala apa yang telah awak bagi pada Fara selama ni...
Fara sentiasa doakan yang terbaik untuk awak demi kebahagiaan awak..

HAPPY BIRTHDAY SYAZMIR JAMALUDIN!! ^^

2 comments:

  1. wawawa...bukan main romentik lagi korg ek...kakaka...insyaalah moga2 dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki...cepat2 la kawen... (^_^)..happy belated besday to syazmir..

    ReplyDelete
  2. huhuhu...say sorry sebab xsempat nak caik adiah die...kekekekekekekeke

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...