Recent Posts

Search This Blog

Tuesday, 26 July 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU


assalamu'alaikum

hari ni entah nape tiba tiba terlayan drama Fasha Sandha TV3 jam 7...
dah selesai terus masuk bilik..bukak blog..
tau apa aku nampak?
aku nampak penuh entri post pasal BEN ASHAARI punya blog...
aku pun bukakla salah satu...
waaaaaaaaa ada contest!
baca punya baca...syarat dia senang je...
oyeahh! aku joined!!
sesiapa pun boleh join tak payah nak kena interview bagai...kekeke

 cepatttttttt tutup jam 10 malam ni!

26 comments:

  1. jom tukar link..

    =)

    http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  2. thanks Clara...dah add awak dlm bloglist dah...leh tgk kt wall dpn ye..hehehehe

    ReplyDelete
  3. jom tukar....

    kalau nak komen kat entry tu kena tggu sikit sebab da sarat..hehe

    http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  4. dah masukkan awk dlm bloglist saya.. check kat : Suka Sama Suka

    ReplyDelete
  5. @Nizam :: tgh load tu xleh nk bukak lagi...huhuhu...nnt dah add baru nak follow sbb skg berukben slow banget nih!

    @Clara :: dah check..tp xda la plak...xupdate kot...hehe lembugemok dah follow clara rella tau..hope to get back from u soon :) tQ

    ReplyDelete
  6. @Clara...ok dah ada... tQ for following me :)

    ReplyDelete
  7. jom tukar link


    http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  8. sudi tukar link dgn sy... jom singgah sini

    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  9. stuju tukar..
    dh msukkn blog ni lam bloglist sy..
    do the same k..

    http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  10. jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  11. hai...salam perkenalan jugak...
    ok sy follow awk...n masukkan awk dlm bloglist.. =)

    ReplyDelete
  12. thnx... 4lo u too n u in my list now.. i can check in my blglist... perkenalan dgn keikhlasan akan lebih mesra...

    ReplyDelete
  13. saya da letak da awk dlm bloglist :)

    jangan lupa letak balik k :)

    http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  14. @Cik Ana...macehhh...:)

    @Pn.Sheila....tQ kak :)

    ReplyDelete
  15. @Nizam...sy dah follow awak..n already put u in my bloglist..please dun forget to do the same to me...please don't forget to follow me back :) tQ nizam

    ReplyDelete
  16. alisya dah letak blog anda dalam "blog terhangat"..kalau tiada tolong ingatkan alisya..

    thanks~

    ReplyDelete
  17. saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

    ReplyDelete
  18. minat tak?

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  19. Ben Ashaari mmg blogger lelaki paling popular. suka juga balog bca blog dia

    ReplyDelete
  20. hai!!!!cf dtg ni..hehe..jom tukar link ngan cf..:):)follow gak

    http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  21. @sue perbs...tulah smlm xbukak blog ke? ke xperasan? hehehe

    @lulu...already add you in my bloglist :) thanks ye...

    @shameel...aa dia rajin betul buat segmen...and one of my chances utk tmbah kenalan bloggers...hehehe

    @Fad...dah add awk jgk dlm bloglist lembugemok...thanks yeee :)

    ReplyDelete
  22. follow awak
    jom suka sama suka

    http://dqaseh2u.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  23. @Qaseh...dah follow and put ur link dlm bloglist sy...macehh salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  24. nad dah listkan awak dalam bloglist nad(jomtukar sama suka)..nad akan update jika tiada respon atau nad tiada dalam bloglist awak..:)

    惄 miss nadya punyer blog 惄

    ReplyDelete
  25. @Nad...dah follow awak n dah letak dlm bloglist Santai Santai...boleh check tgk..kalau xda btau ye..nnt sy update.. :) thanks Nad

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...