Recent Posts

Search This Blog

Friday, 3 September 2010

KLCC di Waktu Malam

ASSALAMU'ALAIKUM

Setelah seharian kepenatan bekerja...selesai je shift malam tu..aku ajak member aku pi merewang pusing pekan walaupun aku bukannya reti sangat pun jalan-jalan kat KL...dah macam wayar berselirat ja aku tengok...so...kenal tak gambo kat bawah ni?


So boleh teka tak kat mana? At last aku singgah di KLCC!! hahahaha...


Aku pegi dengan member baik aku Angah...kami dah macam sedara dah...terimass kawan..teman pegi KLCC..kekeke InsyaAllah ada freetime kita caik port lain pulak snap-snap okayy...
Sekian....tu je gambo yang sempat aku edit...InsyaAllah bekelapangan aku post lagi...^^

2 comments:

  1. (^_^)...happy 2 see both of u together...

    ReplyDelete
  2. thanks amin..but now is all over already...masing2 bawak haluan sendiri...dia pun dah ada komitmen dgn keluarga dia sendiri..Alhamdulillah..semoga dia sihat sihat selalu..bahagia di samping suami tercinta...ameen :)

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...