Recent Posts

Search This Blog

Sunday, 26 June 2011

SKETCH # 10 :: FINAL FANTASY


assalamu'alaikum...(tak jawap dosaa~)

Seperti yang dijanjikan pada Kak Emi minggu lepas...I've made my promise come true walaupun dah agak lewat aku post...Niat asal tu nak join Kak Emi lagi minggu ni sekali haa...da CLOSED! Tak tau pulak ada duedate tak perasan. Hehehe tapi tak apalah. Aku tetap nak post jugak sketch aku malam ni.

Macam tak berapa terang sangat pulak sketch aku kali ni. Boleh tak kalau aku nak salahkan scanner opis aku tu? Wahahahaha...udoh le guna opis punya...banyak kondem pulak ye? Wakakaka...

Till we meet again next week with my new sketch even I know no one is waiting for me onblog...
Hahaha...see yaaa!

2 comments:

  1. cantik mata.... mata sape la 2 agaknya...jeng..jeng...jeng....

    ReplyDelete
  2. tak cukup terang la na...nak kena tekan kan sikit lg pensel tu rapat kertas..kekekeke...rawly nampak ok dah..bila da scan..kabur lak..hehe thanks zana..mata gadis yg xpenah tgk kekotoran..aicehhh...

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...