Recent Posts

Search This Blog

Saturday, 18 June 2011

SKETCH # 8 :: DRYNESS


assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh

Aku tak dapat nak recall bila aku lukis sketch ni...mungkin masa aku lukis ni aku tengah dalam kekecewaan? 
Hehehehe...entahlah..aku langsung tak ingat...sebab dah terlalu lama skecth ni aku simpan dan baru ja teringat nak scan sejak sejak ada blog ni... 

What do you think?
hehehe...
Aku dah lama stop buat benda alah ni...kenapakah?
wuwuwuwu...
Patutnya berterusanlah baru dikatakan betul betul suka...
Kaaaannnn...?
InsyaAllah aku akan mula memegang pensel pensel ajaib aku semula...hehehehe


6 comments:

  1. good job...ok jugk ek ko lukis...mcm ni blh la upah ko jd planner umah banglo aku nnti..wakaka...

    ReplyDelete
  2. amiinnn! where are you going? long time no see~ busy ek tempat baru? tu puji aku ikhlas ke x tu..wakoko btw thanks...haaa boleh2...anytime..wakakaka

    ReplyDelete
  3. fara, meh join kak emi punay sketch sunday: http://emilayusof.com/2011/06/sketchy-sunday/

    ReplyDelete
  4. haha..aneh gila lukisan pokok tu

    ReplyDelete
  5. @kak emila:: ok...i'm on my way..hehehe

    @ibnubaba_04 :: hehe..agaknya masa lukis tupun otak tengan aneh kot..thanks for following my blog..

    ReplyDelete
  6. nice... pokok yang xde daun.. pokok itu banyak keseniannya....

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...