Recent Posts

Search This Blog

Thursday, 6 December 2012

Senarai Set Bersalin Di Malaysia

ASSALAMU'ALAIKUM

Selamat petang dan salam sejahtera buat pembaca semua.
Petang yang hujan macam ni membuatkan aku rajin nak jenguk blog.

Aku sebenarnya tengah merajinkan diri survey pasal set bersalin.
Aku tak taulah berapa banyak set bersalin yang ada dipasaran sekarang ni tapi aku pasti terlalu banyak produk sampaikan kita bakal ibu ni keliru nak buat keputusan.

Kepada sesiapa saja diluar sana yang ada masalah macam aku ni, dan mungkin ada yang nak tau produk apa yang ada di Malaysia buat masa ni bolehlah rujuk senarai di bawah mudah mudahan membantu anda untuk buat survey yang mana paling bagus dan kita rasa sesuai dengan kemampuan kita dari segi kewangan dan badan kita.

1. Set Bersalin Amway (Tropical Herbs 2011, 2012)
2. Set Bersalin Afiat
3. Set Bersalin Ambar Kenanga
4. Set Bersalin Atika Beauty
5. Set Bersalin Air Mancur
6. Set Bersalin Biodex
7. Set Bersalin Beauty Umaira/Umairah
8. Set Bersalin Bidadari
9. Set Bersalin Bhidan Trubellai
10. Set Bersalin Bonda
11. Set Bersalin Biofeld
12. Set Bersalin Cosway
13. Set Bersalin CNI
14. Set Bersalin Cap Menara
15. Set Bersalin DCL
16. Set Bersalin Dnavechee
17. Set Bersalin Dunia Herbs
18. Set Bersalin De'Wajah
19. Set Bersalin Dimaz
20. Set Bersalin Felisa Cosmetic/Felisa Formula
21. Set Bersalin Gamat Healin
22. Set Bersalin Gamat Emas
23. Set Bersalin HPA
24. Set Bersalin Hiraq
25. Set Bersalin Har One
26. Set Bersalin Ibu Halimah Mak Dara/Jamu Mak Dara/Mak Dara
27. Set Bersalin Idaman
28. Set Bersalin Iris
29. Set Bersalin Khazah Bonda/Kzanah Bonda
30. Set Bersalin Kak Engku
31. Set Bersalin Kenanga
32. Set Bersalin Kak Roha/Roha
33. Set Bersalin Kak Lana
34. Set Bersalin Leesa Formula
35. Set Bersalin Mustika Ratu/Jamu Mustika Ratu/Mustika Ratu Selapan
36. Set Bersalin Muna Asy Syifa
37. Set Bersalin Manja
38. Set Bersalin Maharani
39. Set Bersalin Nona Roguy/Nyonya Roguy/NR
40. Set Bersalin Nouvelles Visages/NV
41. Set Bersalin Nyonya Meneer
42. Set Bersalin Nuriz
43. Set Bersalin Natasya
44. Set Bersalin Orang Kampung
45. Set Bersalin Puteri Rembulan
46. Set Bersalin Qurratu
47. Set Bersalin Revell
48. Set Bersalin Rojam
49. Set Bersalin R&Z
50. Set Bersalin Radix
51. Set Bersalin Sendayu Tinggi(Ammy 60 days)/ST
52. Set Bersalin Salindah
53. Set Bersalin Shaklee
54. Set Bersalin Sari Herba
55. Set Bersalin Sari Ayu
56. Set Bersalin Tanamera
57. Set Bersalin TYT
58. Set Bersalin Warisan Afiat
59. Set Bersalin Warisan Mama
60. Set Bersalin Yusmira
61. Set Bersalin Zura
62. Set Bersalin Zarina Zainuddin
Update (10/12/2012):
63. Set Bersalin Confinemum

Nanti senang senang, rajin rajin aku letak link kat semua set bersalin di atas sekurang kurangnya korang boleh klik terus pada senarai di atas untuk tahu maklumat lebih lanjut pasal set tu.


4 comments:

  1. banyaknya set bersalin :)

    saya dah update :)

    ReplyDelete
  2. ijam : kalau ijam ada tambahan tlg bgtau sama..sebabnya weekend aritu usha punya usha terjumpa lg 1 brand set bersalin tak ada dalam list hehe kena update entri la mcmni..

    ReplyDelete
  3. aiyooo...cmno nk pilih tu farah???erkkkk...patut la hg kate penin!toink3..cayok2 farah..selamat mengundi produk bersalin pilihan anda!hehe

    ReplyDelete
  4. sue: hukhuk tak tau lah sue..
    tnya irda..dia pakai set bersalin mustika ratu..tp itu pun xguna semua yg dlm set sbb set tu produk jamu..jamu kan panas...xberapa sesuai dgn kdaan dia skg katanya..makan yg mana perlu ja dlu...
    hukhuk no idea la sue :)

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...