Recent Posts

Search This Blog

Friday, 5 September 2014

BBQ Chicken : Jerk BBQ Chicken Set


ASSALAMU'ALAIKUM

Jumaat lepas sempena menyambut hari-hari terakhir colleague kami membujang, kami beramai-ramai pergi makan di BBQ Chicken cawangan Plaza Pantai, Bangsar.

Bangunan stesen LRT Kerinchi tu...bawah tu ada baru bukak cawangan restoran ni.

Aku cuba menu macam dalam gambar di atas tu ha...
Nama menu tu Jerk BBQ Chicken set.
Boleh pilih side dish kalau ambil sekali nasik.
So, nanti dalam 1 pinggan akan ada 1 piece chicken, salad, side dish (aku pilih grilled corn) dan nasik dalam amount 1 mangkuk kecik gitu.

Ayam dia memang sedap, salad pun not bad. Tapi nasik dia je aku kurang sikit.
Mungkin sebab aku suka makan nasik lembut. Hehehe.

Servis dekat situ memang lambat, tempatpun terhad.
Kalau nak bila sampai je terus dapat tempat duduk, better make a call and reserved. Tu jelah caranya. Kalau tak anda mungkin perlu beratur panjang di depan restoran tu sampailah ada customer lain bangun. Hahaha.

Kepada sesiapa yang memang suka makan dan mencuba makanan baru bolehlah berkunjung ke alamat seperti yang tertera di bawah ni:

Bangsar Trade Centre
D1.14, Plaza Pantai, Off Jalan Pantai Baru, 59200, Kuala Lumpur
Tel: (03) – 2201 4150



No comments:

Post a Comment

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...