Recent Posts

Search This Blog

Tuesday, 13 December 2011

SILENCE



ASSALAMU'ALAIKUM

Bulan November langsung aku tak bukak blog aku.
Tak sedar pun kejap je masa berlalu.
Bukak pun kejap kejap je lepas tu terus logout. Tak ada idea nak update apa apa plus tak ada mood langsung tengok blog sendiri. Huhuhu...
Ni pun dah masuk tengah Disember baru teringat nak bukak and make a new post.
Kemana aku pergi?
Tak ada pegi mana mana pun. Ada je cuma entahlah.

Bila dah tak bukak blog, aku sendiri pulak bosan tak tau nak buat apa for the pass month. Aku pun mulalah mencari sesuatu yang boleh aku buat masa aku tengah free selain update blog.
Tau apa aku buat?
Hehehe...aku usaha cari tempat letak pensel pensel aku yang dah sekian lama terbogel.
Terbogel?
Hahaha...
Jangan salah faham.
Nak cerita lanjut pasal pensel aku ni, boleh usha usha link bawah ni...

Emila Yusof

Haaaa ni lah keja aku sepanjang aku silence mode ni.
Terima kasih banyak pada Kak Emila sebab sudi buatkan untuk saya.
Sekarang aku tengah meroyan melukis balik.
Al-maklum dah dapat semangat baru lepas terima roll-up organiser baru ni.

Sehingga bertemu lagi di lain masa dan waktu.
InsyaALLAH tak ada aral aku akan cuba kemaskini blog aku ni.
Sebab sendiri pun dah bosan...huhuhu

Take care guys!

2 comments:

  1. lukis manyak2!! nak tgk!! kehkeh..

    ReplyDelete
  2. hahaha tenkiu cuya..
    coming soon..hehe
    tgh dok tacap balik yg lama2..yg baru xbyk sgt lg..

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...