Recent Posts

Search This Blog

Tuesday, 22 April 2014

Musim Harum Manis Kembali!


ASSALAMU'ALAIKUM

Selamat petang semua!
Tiba-tiba aku teringat nak update entry pasal buah harum manis nih..

Buat pengetahuan semua sekarang tengah musim yee...
Buah ni memang terkenal di negeri Perlis dengan kemanisannya yang luar biasa.
Manis-semanisnya macam letak air gula tambahan disetiap suapan kita ke dalam mulut...
Hahaha..




Kalau di Perlis, kebanyakan rakyat orang tempatan suka makan buah ni dengan pulut.
Sepertimana sesetengah negeri makan durian dengan pulut kan?

Sesiapa yang tengah mengidam, teringin nak merasa, 
boleh PM atau Whatsapp di nombor : 017 619 0035

Sekotak 3kg
Harga termasuk pos
Flat rate postage cost seluruh semenanjung!

Sementara tengah musim jom pakat-pakat beli!


5 comments:

  1. makan dengan pulut ? memang marvellous ler....
    kalau tak dapat pekena dengan mangga, kadang2 try dengan durian pun syiok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe itulah walaupun asal perlis xpenah lg try makan harum manis ni dgn pulut..prefer makan buah semata..kekeke..
      kalau makan dgn pulut mau mengantok sampai ke pagi besok pulak haha

      Delete
  2. Excellent web site you have here.. It's hard to find high quality writing like yours nowadays.
    I honestly appreciate people like you! Take care!!


    my web-site :: setting up a website

    ReplyDelete
  3. Buat pun ada order online juga kan? hebat2 ^^
    Dah lama tak makan mangga ni :9

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe pun bolehh
      sbb nya buah ni limited edition..
      susah nk dapat plus disebabkan demand tinggi supply kurg rega pun dah mcm ap dah...

      Delete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...