Recent Posts

Search This Blog

Monday, 31 March 2014

Adam vs. Adamia


ASSALAMU'ALAIKUM

Weekend lepas, baru ni, parent mertua datang ke KL sebab nak menghadiri majlis doa selamat di rumah anak saudaranya di Taman Permata Wangsa Maju. Doa selamat selepas Zohor, birthday party di sebelah petang. Kami ni tak berapa gemar attend birthday party tapi disebabkan sekali harung dengan doa selamat sebelumnya...tunggu jugalah sampai ke petang...

Memang tak sah kalau my parent in law datang KL tak singgah rumah.
MESTI singgah sebab nak jumpa cucu sulong yang sorang ni!

Tak tidur di rumah kami ke?
Takk...deme tidur di rumah biras aku di Wangsa Maju.
Hari Sabtu aku dan encik suami ada juga ke rumah biras berkampung sana sampai ke malam.
Hehehe...
So hari Ahad semalam, sebelum bertolak balik Ipoh, PIL singgah rumah aku hantar adik ipar aku kejap. Adik ipar aku tinggal sekali dengan kami di rumah tu. Diapun pergi berkampung di rumah biras aku tu semalaman tidur di sana. 

Walaupun sekejap je deme singgah (ehhh tercakap peghok pulak hehehe, actually my PIL orang Perak)...ok sambung..
walaupun sekejap je deme singgah, tapi sempat jugak la melanyak si kecik sorang tu...dah puas main dengan cucu sorang lagi di Wangsa Maju, si comel Khalish, datang main dengan Adam pulak...

Nak tengok tak apa jadik dekat si kecik hasil kerja Atok dan Opahnya??






Hahahaha...ini lah dia perkenal kan

ADAM vs ADAMIA!!!

Hehehe...kesian anak Mama sorang ni kena buli...
Tapi Mamanya pun tumpang gelak sekali...
Hahaha

P/S: Thank you adik! Ehsan gambar Adam ni ha...Adik ipar lelaki aku punya kerja tukang snap gambar. Hehe..

2 comments:

  1. aaaaaa adammm...awatla comei sgt...pipi dah tembam blk...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok secret admirer adam da muncul hahaha...
      aa dah tembam blk dah sejak2 kuat makan bubur nasik haha..

      Delete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...