Recent Posts

Search This Blog

Sunday, 14 August 2011

Manusia ke Mesin Nih??? Kagum mak nak oiii!! Hehe

Assalamu'alaikum dan selamat tengah malam

tengah tengah mata terbungkang tak boleh nak lelap ni walaupun tau besok nak bangun bersahur pulak..
tangan aku ni gatal sangat pegi check mail opis...
bukak punya bukak...
ternampak satu emel nih!

wahhhh!!!
ni manusia ke mesin nih???
gile!
seriyesss....mabeles!! wal-lah!!

aku tak tau lah korang pernah tengok ke tidak lagi..
tapi rajin rajinkan la jari korang tu klik dan ushaaaaa tengok ye...

pastu jangan lupa tinggal komen...
agak agak korang la...MANUSIA ke MESIN??
ce try bukak mata tengok sendiri..hehe









KAGUM TAK???

hahahaha
sekadar berkongsi...hehe
semoga terhibur...semoga bukak mata kita...
bahawasanya..setiap orang ada keistimewaan tersendiri dan kekurangan tersendiri..

JANGAN MEMANDANG RENDAH TERHADAP ORANG LAIN
WALAU SETINGGI MANA PUN ANDA BERPIJAK!

walaupun mereka hanya peniaga roti...posmen...staf makanan segera dan sebagainya...
specialist dan pengetahuan mereka lebih tinggi dari kita yang sesekali kita sendiri terlepas pandang...

2 comments:

  1. haha..mmg perghh...
    yg tea tarik tu wat pakcik tergolak..
    mula2 nmpak relax jer, skali selak kaen, ambik ko..dia punyer tarik..haha

    pakcik pernah tgk yg kat korea, dia keje kira kad..gler punya laju dia kira, xtgk pon, pastu wartawan tu suh dia stop, wartawan tu tnya brapa kad yg dia dah kira.so dia jawap la..pastu wartawan tu kira, btl bilangan yg org tu kire..

    ReplyDelete
  2. @Xavi De hahaha kagum kan?? masing masing ada keistimewaan dan kekurangan...bersyukur lah! jangan memandang rendah pada kemampuan org lain..betul x pakcik? :)

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...