Recent Posts

Search This Blog

Saturday, 20 August 2011

TOLONG 'KUTUK' BOLEH?



ASSALAMU'ALAIKUM

Selamat berbuka puasa semua....semoga tak terkelebihan makanan di dalam perut masing masing ye...
Ini cuma entri pendek dari aku sekadar nak mintak masa korang sikit untuk menjawap soalan soalan poll aku di sebelah ni....


Ce tengok gambo anak panah tu...?!


Gerakkan sikit anak mata korang lebih kurang 1cm ke kanan...korang akan nampak kotak poll warna ungu tu..

Tolong ek! Macehhhhhhhh.... :)



P/S: Anak panah tersenget la pulak..tak apalah halal je lah..huhuhu...tolong yeee...

4 comments:

  1. pakcik tetap nk kutuk kat sini..hehe..:p
    xdela, sume da ok dah..
    banner tu lau raji buat baru, tp skrg pun da lebih dari ok..:)
    overall OK..

    ReplyDelete
  2. hehehe...macehh...
    tapi rasanya banner tu mmg nak tuko pun...cumanya...tahap kerajinan tu xda lagi..update pun da malas dah pakcik..mcmna niii...??

    tu sbb buat entri ni..hilg kejap dalam sebulan kot..wakaka..tgk reaksi readers lain pasal blog para..besok dah nak blk kg...dah xleh nk online..kg ku susah nk akses internet...

    SELAMAT HARI RAYA PAKCIK..!
    MAAF ZAHIR DAN BATIN..kalau ada terkaso bahasa terlanjur perilaku..aicehh..mcm penah jumpa depan2 plak..
    SELAMAT BERCUTI!!

    ReplyDelete
  3. sama la ngn pakcik, da balik kg nnt bz ngn itu ini, xsempat nk online...
    nk meroyan ngn member2 yg da lama xjumpe..wahhh, rindu gler..:D

    SELAMAT ARI RAYA GAK PARA...=)
    pakcik pun mintak maaf gak, kot2 ada yg terkasar tnpa pakcik sedar..
    kim salam sama kamu punya parents yaa..:)

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah nnt para sampai kan salam pakcik pada dorg...tp kalau dorg tnya sapa...para ckp org tu xda nama mak...haha...baru balik shopping brg mak dgn aba ni...xtau la nk kemas mcmna ni besok...harap2 besok leh blk keja awl sikit..mcm nak pecut pegi shopping sikit je lg...pastu blk tu baru nak kemas beg...hukhuk

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...