Recent Posts

Search This Blog

Wednesday, 29 August 2012

Salam Lebaran Aidilfitri 2012



ASSALAMU'ALAIKUM

Tak sempat update habispun sepanjang bulan puasa tu kan? Dah masuk Syawal dah sekarang ni.

Salam Lebaran Aidilfitri 
Maaf Zahir & Batin

Andai ada tersilap kata, terlanjur laku dan sewaktu dengannya.
Masih belum terlambat kot kan aku nak ucap selamat ni. Hehehe...

Semoga Aifilfitri tahun ni lebih bermakna untuk semua ye.
Puasa yang ditinggalkan sebab memang tak boleh puasa tu terutama kaum Hawa, sekarang ni ramai yang dah mula mengganti sebab masing masing kejar puasa sunat enam pula.
Alhamdulillah.
Tapi aku sendiri pun tak sempat dan rasa tak boleh nak puasa lagi ni sebab masih ada rasa kurang sihat.

Bagi sesiapa yang selalu ikut blog ni, dia fahamlah maksud aku part kurang sihat tu.
Hehehe...
Apa apapun mintak maaf ye kepada semua sekiranya aku ada tersilap kata terlanjur laku tersalah menilai terkurang sopan dan sebagainya.
Minta maaf banyak banyak.
Harap dimaafkan :)

Akan diupdate lagi lepas dalam entri akan datang.
InsyaAllah :)

No comments:

Post a Comment

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...