Recent Posts

Search This Blog

Thursday, 30 August 2012

Salam Merdeka Raya 2012



ASSALAMU'ALAIKUM

Selamat pagi semua...semalam aku post pasal selamat hari raya, hari ni aku post lagi pasal raya tapi pagi tadi baru teringat yang tarikh merdeka besok je dah.

Boleh terlupa?
Teruk kan? Tak patriotik langsung. Teringat pagi tu pun sebab baru tersedar dari mimpi juga yang besok cuti tak payah kerja. Hahaha..
Harap maaf!
Sejak seminggu dua ni kepala tak berapa nak betul setting nya.
Lari sana sini.

Apa apapun Salam Merdeka Raya 2012 kepada seluruh rakyat Malaysia.
Kita patut berbangga dan bersyukur dengan apa yang kita miliki sekarang.
Moga dirahmatiNya, moga diberkatiNya selalu InsyaAllah.

Setiap hari kita kena tanam azam baru untuk menjadi insan yang lebih baik dari semalam dan hari mendatang sentiasa perbaiki diri untuk menjadi seorang yang sentiasa bermuhasabah diri InsyaAllah.

Sebelum aku merepek panjang lebar lagi, eloklah aku stop di sini saja.
Salam Merdeka Raya kawan kawan!!!

No comments:

Post a Comment

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...