Recent Posts

Search This Blog

Friday, 11 February 2011

Kesan Pergi Kursus di The Garden

Assalamu'alaikum

Semalam aku MALAS kan? And hopefully hari ni aku dah WAKE UP! But finally apa yang terjadi aku masih KETIDORAN!!! Wakakakaka...

Cuma aku dah celik sikit la...better la kaaannn...Hari ni opis aku berpindah ke The Garden bersebelah dengan Midvalley. Sooo...aku tak perlu pegi ke opis biasa aku hari ni. Pagi pagi aku keluar grab a cab tu pun aku keluar lambat dari biasa..."Encik, boleh bawak saya ke Robinson, Midvalley?" Hahaha marvellous lah kalau opis aku kat Robinson Midvalley tu kan?? Hari hari bangun pagi terasa macam tak sabar sabar nak pegi keja... HEAVEN SHOPPING tuuuu~!!!

Korang nak tau tak, apa aku buat kat situ?? Hehehe...Halo halo mentang mentang la tajuk entri aku MENGULOR hari ni...korang ingat aku mengulor ke?? Aku ada workshop kot!! Korang niiii cuba la think 'pozitip' sikiiittt..ni tak...asyik asyik 'negatip' je kalau pasal aku. Haishhh...korang nak bukti?? Ha nih bukti!

(Haaa kenape? Tak percaya ke?)
Haaaa tu aku ada bukti kot. Aku pegi sana atas urusan KERJA...diulang K.E.R.J.A KERJA cara sebutnya. Aku ada workshop dengan Oracle. Actually I have an invitation to join them to do some test drive on their new production using the Oracle BI 11g laaa....haaa kan dah terkeluar bahasa 'omputeh' rojak aku. Wakakaka. Aku pegi beramai ramai saja menyibukkan diri sebab bosan sangat dah asyik terperap ja dalam opis without going anywhere, feels like a half-pumpkin on my head and keep carrying it everywhere and everybody looking at me like a fool. Wakakaka. Boleh bayangkan tak muka aku ni ber-labu atas kepala? Sangat bongok! Hahaha.

Tak sampai sehari pun. Dari pagi sampai lunch hour lepas tu semua dah boleh balik. Tapi bukanlah balik rumah masing masing. Kena balik opis. Tapiii...sebelum balik opis. Of course la aku dan kakak kakak opis aku tu ambik kesempatan. 'Kamon' laaaa...kalau korang tempat aku entahkan lagi teruk dari aku ambik kesempatan dekat bos aku hari ni. Korang tau aku buat apa? Haaaa ni part KETIDORAN yang aku maksudkan tadi.

(Hehehe...)
(Halamak gambo tak cantik sangat laaa...)
(Hukhuk terpesona aku dengan bunga ni)
(Very nice peacock replica I ever seen!)
(Veeerryyy nice a vase of flowers!)
(Cantik kan konsep kedai dia?)
(Haa! Nah! Dok tenung tenung aku tolong beso kan! Kakaka)
Hahahaha cantik kan patung ni?? Aku pun tak tau kenapa aku snap gambar patung ni. Masa mula mula aku ternampak view ni aku rasa macam WOW! Hahaha...aku tak kisah dah kenal tinggal dek kakak kakak opis aku tu...ke sini lah aku berkejo CAPTURE!! Hahaha...kalau tengok depan depan lagi real!  Cantik!! Bukan sebab patung tu berbogel. Tapi cara owner kedai tu deko kedai dia menggunakan patung bogel sebagai daya tarikan. Hahaha..aku adalah salah sorang yang dah pun tertarik!


(Bunga lampu ke lampu bunga? Ke bukan lampu? Haha)
(Konsep bilik persalinan baru! Wahaha)
(Aku pun tak tau kenapa aku snap view ni...cam sweet! ^^)

Gambar yang atas ni pun aku snap tanpa sebab. Kali ni bukan sebab tertarik dengan konsep BOGEL nya...tetapi tertarik dengan konsep SWEET nya! Hehe..Trudy & Teddy. It sounds soOoo SWEET! Hehehe..

(Ni bukan kasut idaman aku tau...suka suka snap. Kekeke)
(Member lama aku ^^)
Apa dia?? Korang tak percaya ek gambar atas ni gambar member aku? Hahaha...dia ni sebenarnya tengah ura ura nak pegang watak Hantu Kak Limah Balik Rumah versi kedua..tapi Mamat Khalid tak jadik ambik sebab cantik sangat. Haha. Tak de lah. Aku saja buat lawak bongek! Ni gambar papan iklan salah satu kedai kat dalam The Garden tu haaa...aku tengok macam cantik je aku SNAP! Hehehe

SEKIAN ENTRI MENGULOR AKU KALI NI KE THE GARDEN!!


4 comments:

  1. para para sakura...nk lenyat oracle tuh!hahahha...ader lenyat tm x??nak jgk!(dgn nada gedix2)miahahaha

    ReplyDelete
  2. wakakakaka sebab xda TM punya la aku balun oracle punyaa...aku nk tunggu sp2 tego aku awat xpkai tm punya..haa msa tu aku nk shoot..SAPA SUH XBAGI AKU SATU!!

    ReplyDelete
  3. jgn shoot dlu...ubah sket ayat nk shoot tu...kalo depa tny, hg ckp..."SAPA SUH XBAGI AKU DUA"..hahaha...tu makneny utk ak satu!wakakaka

    ReplyDelete
  4. wakakakak lupa plak aku hg nak sama..kekekeke

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...