Recent Posts

Search This Blog

Friday, 30 November 2012

Whatsapp Error Status Unavailable



ASSALAMU'ALAIKUM

Selamat pagi semua.
Ada sesiapa dekat sini pengguna Whatsapp?
Ada sesiapa kat sini ada terima mesej berantai yang mengatakan kena forward mesej untuk mengelakkan akaun anda ditutup?

Sebenarnya semua tu tipu dan palsu sebenarnya. Boleh baca artikel berkenaan dengan isu ni melalui link dibawah :


ataupun boleh refer email screenshot di bawah ni:


Menurut pihak Whatsapp, tiada cas tambahan selain dari hanya sebanyak 0.99USD untuk pengguna iPhone semasa nak install sahaja. Selebihnya tiada. Boleh rujuk link yang terpapar di dalam emel untuk maklumat lanjut mengenai cas penggunaan application ini.

Semoga sedikit sebanyak terjawap persoalan kita selama ni :)

4 comments:

  1. sama . kena juga prob ni. tq sharing info fara

    ReplyDelete
  2. welcome :)
    rasa rimas bila semua dok pakat powed kan..last2 tnya whatsapp sendiri sng...payah sgt kan...hehe

    ReplyDelete
  3. Suka u share macam ni, thanx for the info.

    ReplyDelete
  4. pah : sama sama...ni aku terajin share sbb aku terajin email org whatsapp tnya sendiri wakaka

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...