Recent Posts

Search This Blog

Tuesday, 17 June 2014

Giant Hypermarket Shah Alam : Hasil Tangkapan!

ASSALAMU'ALAIKUM
 
Marathon menaip entri hari ni nampak gayanya...berselang seli pulak kan...

Ahad lepas, dari nak menyinggah Pasaraya Matahari berdekatan dengan rumah, terlajak pula ke Giant Hypermarket Shah Alam Seksyen 13...

Alasan asal nak mencari minyak Geliga untuk Adam ja pun...
Tapi takpalah sambil menyelam sambil telan air orang kata...dah alang-alang dah lama sangat tak menjejakkan kaki di Shah Alam, boleh juga aku mencuci mata di tempat bermulanya campus life aku di Shah Alam ni...

Dulu di Giant ni lah tempat aku cari barang rumah bagai...
Sekarang dah banyak perubahan...
Food-court pun dah bertambah cantik dan tersusun walaupun masih crowded dengan orang ramai.
Tu memang tak boleh elak la kan...kecuali UiTM Shah Alam cuti semester baru terasa lengang sikit bumi Shah Alam nih...


Tapi apa yang aku nak cerita pasal 'hasil tangkapan' kali ni...ni haaa yang kat bawah nih...


Hehehe sempat lagi si kecik Mama ni 'tangkap' 1 buat test drive bak kata Abahnya.
InshaaAllah nanti mintak Abah belikan ye...
...lalalala...

No comments:

Post a Comment

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...