Recent Posts

Search This Blog

Tuesday, 17 June 2014

Midvalley Megamall : Noodle Station

(Noodle Station Logo)

ASSALAMU'ALAIKUM
Hari apa tah memasing tatau nak makan apa bila singgah ke Midvalley Megamall.
Lastly, "Kita makan dekat Noodle Station ja lah...dah lama tak makan sana kan?"

Encik suami pun OK. Dah lama sangat tak merasa makan yang sedap-sedap sesekali kan.

Antara menu kegemaran kami kalau makan di situ...haaaa yang bawah nih...

(Fried Rice with BBQ Chicken)
Nasi goreng dengan Ayam BBQ kegemaran aku. 

(Tom Yam Fried Rice)
Haa atas ni pulak kegemaran encik suami. Spicy sikit nasi gorengnya. Boleh add on extra rice juga kalau suka. Tapi kuantitinya boleh di makan 2 oranglah ye. Sebab sangat memenuhi ruang pinggan yang besar tu. Hahaha.

Banyak lagi menu lain sebenarnya. Dekat sini namanya ja Noodle Station, tapi tak semestinya menu mee je ye...

Menu mee dia aku pernah try sekali dulu laaaaamaaa sangat...

(Springy Noodle With Smoked Original Drumstick)
Kalau tak silap aku menu mee spring ni kot...tah la tak ingat sebab dah lama sangat.
Bukannya selalu pun dapat makan sedap-sedap gini kan...

Tapi recommended kalau sesekali nak ubah selera. 
Harganya standard Kenny Roger's, 2-3 hidangan, bawah RM60.

KUALA LUMPUR

MID VALLEY MEGAMALL, S-069, 2ND FLOOR MID VALLEY CITY
LINGKARAN SYED PUTRA, 59200 KUALA LUMPUR
TEL: 03-22877558 / FAX: 03-22877558

Sementara aku tengah habiskan makan, Adam dah tak boleh duduk setempat.
Dah tak nak duduk dalam babychair
Abahnya terpaksa bawak dia jalan dan hasilnya....taraaaaa....


Sempat lagi si kecik ni window shopping kan? Haha...

No comments:

Post a Comment

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...