Recent Posts

Search This Blog

Tuesday, 12 April 2011

INSPIRE


Kalau sekali terasa pedih....susah nak lega...sebab dah absorb banyak sangat segala pahit maung...
Seperit sepahit sekelumit se se se apa sekalipun, kalau tak belajar lepaskan, the positive part will never come to you...semoga ALLAH SWT tak keraskan hati aku untuk memaaf...
Apa apapun aku kena belajar lepaskan even I know that sooner or later it will come back to me keep hurting me so much again...
Kuat Fara!
Aku selalu bangun balik bila terjatuh...dan kadang kadang tak sempat jatuh aku sempat berpaut dan bangun semula...tapi malam tadi aku tergelincir bila cuba nak berpaut then terus terjatuh sebab aku tak larat...
Takung pun dah melimpah...tak muat dah nak absorb...
Takung tu sekali sekala kena melimpah...baru air lama tu dapat keluar, ganti dengan yang baru...barulah dapat takungan yang baru yang bersih...sesekali pembersih hati...
Kuatkan hati aku...
InsyaAllah...kuat atas izin ALLAH SWT jugak..

Credit to:
IDY ~ semoga ko pun kuat...many thanks for your quotes today... :)

5 comments:

  1. May the stars carry your sadness away,
    May the flowers fill your heart with beauty,
    May hope forever wipe away your tears,
    And, above all, may silence make you strong.
    :)

    ReplyDelete
  2. thanks Anonymous...InsyaAllah

    ReplyDelete
  3. para..lain kali sedia kan lg 1 takung ayak..kalao penuh ganti kan ngn yg hat tu..hat lama tu buang dlm parit..

    dalam erti kate lain..pls move forward..i know its easy to say then done..but we have to try..gambattane!!

    kweng2~

    ..smgt di pg jumaat..

    ReplyDelete
  4. hai, cuya-san! gambattene!!
    hari ni dapat bukak blog..selalu tu line susah nak access...
    tp xleh nak post any entry since kt sini..InsyaAllah tgu balik kg...
    macam byk benda nk share..tp xtau nak mulakan yg mana satu :)

    macehhh cuyaa...

    ReplyDelete
  5. eh balik kg plak..balik KL..skg ni yg kt kg..adehh~ taip pun da salah..
    cuya kipidap dgn blog ok? :)

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...