Recent Posts

Search This Blog

Wednesday, 27 April 2011

HARI KEDUA ABAH MAKAN NASIK

Assalamu'alaikum

Selamat pagi semua...! :) Alhamdulillah aku masih bernafas hari ni nak post entry kat blog untuk tatapan korang. Cewah! Perasan! Followers baru 6 orang dah kecah beriya itu ini kan? Pang!! Perasan ko pompuan! Wakaka

DAY 11

Perkara wajib aku kena update sekarang adalah berkenaan dengan Aba aku. Aku baru call dia tadi. Guess what? Haa aku rasa korang dah dapat agak kot kalau dah mukadimah aku macam happy je hari ni kan? Yess...betul tu! Alhamdulillah Aba aku beransur pulih InsyaAllah di masa masa akan datang pun harap entri aku semuanya berita gembira pasal Aba aku. Dia da bangun awal awal pagi ni tengok 'tebisyen' sambil baring golek golek atas batu. Huhu untuk apa? Haa tu maksudnya dia lenguh badan. Dia memang suka tido atas batu sungai satu tu. Peberet dia! 

"Aba muntah tak hari ni?"

"Aba tak muntah hari ni..."

Alhamdulillah syukur sangat walaupun dengan ayat tu je, aku dah rasa syukur sangat sangat. Sekurang kurangnya tu petanda Aba aku dah boleh makan nasik lagi HARI NI (HARI KEDUA). Mudah mudahan sampai ke malam dan hari hari seterusnya Aba aku tak akan muntah muntah lagi, catat lagi satu hari sehari tanpa muntah. Kekejangan dengan lenguh badan tu tak apa lah. Perlahan lahan beransur ok jugak nanti :)











LilySlim Diet days tickers






2 comments:

  1. harap abah kita,oppssss..silap2..sorry..abh awak sihat sejahtera..hihi..

    ReplyDelete
  2. aishh bila pulak mak kandung kan sorg lg..huhu
    InsyaAllah thanks iz and double thanks for following my blog...:)

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...