Recent Posts

Search This Blog

Monday, 25 April 2011

WWWOW DiGi AWARDS!!


Bermula dari 21 April 2011 hingga 20 Jun 2011 



atas kerjasama 

 
 
telah melancarkan satu awards called WWWOW Awards khas untuk pengguna Internet di seluruh Malaysia untuk nominate dan vote their online website and blogs.  

Jadi kawan kawan kalau rasa rasa ada perasaan sayang kat aku sikit pun jadik lah walaupun tak banyak
...hahaha....
 tolong la vote aku dengan klik pada banner di bawah ni sehari sekali ye...JANGAN LUPA!!

 

Aku tak harapkan untuk menang sebab banyak sangat bloggers lain yang hebat hebat join this contest.
Kalau tak menang pun tak apa lah asal boleh tambah kenalan dengan bloggers lain...
Makaceehhh koraaanggg...

VOTE FOR ME!!!! :)

P/S: Please leaves your blog URL on my page so that I can VOTE YOU back! :)

UPDATE (21/06/2011)!

EXPIRED ALREADY!

No comments:

Post a Comment

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...