Recent Posts

Search This Blog

Saturday, 21 May 2011

SKETCH #4 : HARRY POTTER and the SORCERER'S STONE

Assalamu'alaikum...

Selamat pagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....semua da bangun keeee..? Of course la dah kaann...semuanya anak anak yang rajin..Hakhakhak...aku pun anak yang rajin jam 8.40 pagi baru bangun. Rajin la sangaaat!!

Sekarang ni aku tak tau kenapa aku rajin sangat nak meng-upload semua sketching yang aku ada. Konon perasan pun ada jugak. Hahaha..ahhhhhh aku pedulik hape kan?! (Padahal dah tak ada idea apa nak taip)...

Ok tanpa membuang masa...aku perkenalkan satu lagi hasil contengan aku sambil mengadap skrin PC Along aku. Masa tu aku tengah gila dengan Harry Potter pulak. Macam biasa PC Along aku buat macam harta aku sendiri. Aku masuk bilik...tukar wallpaper dia yang entah apa apa tu ke muka Harry Potter yang comel tu. Kekekekekeke....Walaupun aku tau sekali Along aku bukak balik PC dia tengok wallpaper asyik berubah ubah, mesti aku kena bising. Ahhhhhhhhhh aku tak peduliiiiiiiii....hahahaha...


Taraaaaaaaaaaaaa....!!! Nantek nantek takkkkkkk??? Heee~ Ayat perasan la ko pompuan! Pang! Hahahaha...ni pun seperti biasa aku hanya menggunakan pensel 2B, HB, buku sketch aku daaannn....paling penting jari telunjuk aku untuk menenyeh! Hahahaha...Agaaaaiiinnnnnnn aku tak tau nak guna colors! Deng!!


2 comments:

  1. para pasni sketch gmbo su tgh wt UI ek..ekekekeke..

    ReplyDelete
  2. hahaha cuya...nnt cuya kena jadik patung lama2 xleh gerak lsg..depek xsiap2 nnt...sbb para xreti nk lukis orang...

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...