Recent Posts

Search This Blog

Thursday, 19 May 2011

SKETCH #2 : Ilustrated from National Geographic Magazine

Assalamu'alaikum....

Berkejar kejar aku hari ni siapkan keja. Tiba tiba pulak bos kecik suruh betulkan keja semalam. Fuhhh dengan secepat kilat aku memintas siapkan cepat cepat sebelum dia mintak. Alhamdulillah dah siap dah.

SEKARANG AKU TENGAH MENGISI masa lapang aku menaip untuk next entry untuk blog aku ni. Kekekekeke. Dari aku membuang masa mengorek tahik hidung...baik aku upload lagi beberapa gambar sketch aku :) based on majalah National Geographic.






Nanti senang senang aku upload lagi sketch aku....cau cin cauuuuuuuu..!! :-P







4 comments:

  1. perghhh...dasat..ekekeke..dulu su teringat duk lukis gmbo justin timberlake..mase skola2 dulu..fanatik punyo pasai..mane tah gmbo tu..ilang dah..wakakakaka..

    ReplyDelete
  2. lukis la balik cuyaaa...kita combine buat blog baru nak??? hehehee menarikaaaannn....

    ReplyDelete
  3. nice ones! ok tu, tak payah color pun takpe.

    ReplyDelete
  4. thanks kak emi for your support..skali lagi sy join akak guna entri lama sy ja..:)

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...