Recent Posts

Search This Blog

Thursday, 19 May 2011

SKETCH #1 : Ada Apa Dengan Cinta?

Assalamu'alaikum...

Selamat pagi semua...awal benar aku hari ni sampai office tapi belum cukup awal untuk aku menang dengan Fariq (budak office aku). Dia lagi awaaaaaaaaaaaallll! Geram haku! Sesampai je dia nampak aku, dia terus menari tonggeng dia tu kononnya celebrate kemenangan toek dia tu! Huhh! Ko sekarang boleh la awal dari aku sebab kena bangun hantar awek ko tu pegi sekolah. Wawawawawa...

Ehhhhhhhhh lari tajuk pulak kan? Hahaha...penah dengar tak somewhere ADA APA DENGAN CINTA? Hahahahaha ni zaman aku budak budak tengah berhingus tak tau apa apa lagi sangat la menjadi kegilaan. Filem Indonesia. Ingat tak? Rugi tu kalau tak pernah tengok..Hahaha. Watak Rangga dengan Cinta ke apa tah. Tak ingat dah. Lagu lagu dia boleh tahan jugak aku layan dulu.

PC Along aku jadik mangsa kegilaan aku letak wallpaper filem tu kat desktop. Tenung punya tenung terlintas nak melukis. Taraaaaaaaaaaaaaaa....inilah hasilnya masa tu! Tak berapa sharp macam Kak Emila punya sketch. Mungkin penggunaan kertas aku kot. Tak pelah. Just wanna share with you guys! :)


Hehehehehe...Cantik tak? Ayat perasan la pompuan! Ahhh aku pedulik hape kan! Hahaha...aku melangut depan skrin PC aku masa tu then tangan aku pun gatal gatal la menconteng kertas..Actually aku lukis ni da lama dah. Masa aku sekolah menengah lagi. Aku masih simpan :) teringat nak letak kat blog. Kononnya nak jadik macam Kak Emila. Hehehe..Thanks kak sebab bagi nasihat how to 'scan' this thing.





4 comments:

  1. ada apa dengan cinta=ada syazmir jamaludin di hati farah wahida...wakakakakkakaka..larikkk... sebelum para cobit haku...wakakakaka

    ReplyDelete
  2. toek hg! wakakaka bab nyakat aku no 1~ hehehehe..keluaq topik laaa bukan itu yg aku maksudkan wahai shabat ku suhaili..cecece

    ReplyDelete
  3. awesome, farah!! keep on drawing! thanks for joining. untuk this week, tak semapt nak up lagi hehhe tengah busy.

    ReplyDelete
  4. @Kak Emi

    macehh kak...am waiting for your Sketchy Sunday #4...already on air but still not open to public yet...haha kena tunggu 24/07 baru leh start add link ek kak? ok2...am waiting!

    ReplyDelete

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...