Recent Posts

Search This Blog

Monday, 16 May 2011

SELAMAT HARI GURU!


BUAT SEMUA PENDIDIK PENDIDIK
yang tak pernah jemu mendidik adik adik...
termasuklah aku dulu walaupun aku selalu bagi alasan untuk ponteng kelas...

...tak lupa jugak untuk MAK aku yang juga seorang PENDIDIK...
SELAMAT HARI GURU MAK!!
semoga segala penat lelah Mak selama berpuluh tahun mengajar dimerata rata sekolah selama ni akan bertambah tambah lagi anak anak bangsa yang berjaya kelak..
tiba tiba aku nak cakap patriotik sangat ni kenapa?? Hahahaha...

Bukan senang tau nak jadi cikgu...aku dah berapa kali apply tak pernah nya dapat dapat walaupun aku anak cikgu..so bagi siapa siapa yang terasa apabila permohonan ditolak jangan frust sangat sebab semua ni adalah rezeki masing masing...
*tiba tiba keluar topik...

SELAMAT HARI GURU
jugak kepada semua cikgu cikgu yang pernah mengajar aku dulu...
sekolah rendah aku tak banyak kenangan sangat...
sekolah menengah ada jugak sikit sikit aku dah pandai ponteng kelas...
Untuk Cikgu Mastura...
cikgu AddMath...sorry cikgu saya tak pernah nya lulus tapi SPM cikgu mesti susah nak tanda kertas saya kan? maceh cikguuuu meluluskan saya jugak akhirnya...
Cikgu Zul...
Saya mintak maaf la sebab saya memang cannot go subjek cikgu..
asal bukak buku je ilmu tu bukan masuk kepala...ilmu tu masuk ke bilik air..
tak tau la kenapa tak leh terima langsung subjek Kimia cikgu tu...
patutla cita cita nak jadik doktor saya pun terkubur begitu saja...
tapi apa apa pun thanks dapat jugak cikgu merelakan diri bagi saya dapat E8! hahaha
Ustat Buku...
Cikgu Sejarah...saya tak tau time tests saya boleh dapat A...
tapi sampai exam betul...saya dapat C6...
sangatla dungu nya nak baca sejarah masa lampau...
maceh ustat!
Tak tersenarai semua cikgu kat sini...
Macehhh cikguuuuuuuuuuuuuuu
Berkat doa cikgu jugak la saya kat sini sekarang ni...
Macehhhhhhhhhhhhhhhhh~ :)



No comments:

Post a Comment

What's on your mind?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...